Zoeken naar dj

 
dj
 
Nieuwe game van Guitar Hero-maker laat spelers dj'en' op festival NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Huidige weersituatie. Huidige verkeer
Harmonix, de ontwikkelaar van de games Guitar Hero en Rock Band, heeft woensdag een nieuw spel bekendgemaakt: Fuser. In de game zijn de spelers een dj op een festival en moeten ze bekende nummers remixen. Bij het remixen krijgen spelers de keuze uit meer dan honderd nummers, waaronder All Star van de band Smash Mouth en Good As Hell van Lizzo, waar ze de beat, melodie en zang van kunnen pakken en onder een ander nummer kunnen zetten.
Dj huren voor elk evenement is een feest bij Ambitious.
12 Tips voor het vinden van een dj. Band of dj op je feest. Waarom een allround dj? Een DJ huren is een feest met ambitious. Het is zo eenvoudig: je geeft een feest en je wilt een dj huren.
bol.com DJ-gear studioapparatuur Alles voor beginnende dj's' en producers.
DJ koptelefoons je beste vriend tijdens het draaien. Naast de geluidskwaliteit is het ook handig als een dj-koptelefoon over draaibare oorschelpen beschikt, zo kun je gemakkelijk schakelen tussen het geluid van de club en je set. Kijk op je gemak door het brede assortiment dj koptelefoons van bol.com en kies jouw favoriet.
FEEST DJ TOOB Free Listening on SoundCloud.
published on 2017/02/10 180350: 0000 Veul Gère Wa Trèkte Aon Feest Dj Toob Feest Dj Barry Hardstyle Remix Carnaval 2018 by FEEST DJ TOOB. published on 2017/02/05 140256: 0000 Mickie Krause Mich Hat Ein Engel Geküsst Party Dj Toob Bootleg FREE DOWNLOAD by FEEST DJ TOOB.
DJ gear kopen? MediaMarkt.
Voor je carrière als beginnend of gevorderd dj ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Hier vind je namelijk de beste dj-gear van merken als Pioneer, Hercules, M-audio, Denon DJ, Numark en Arturia. Neem bijvoorbeeld een draai en kantelbare koptelefoon om goed naar de beats te luisteren.
Pioneer DJ Nederland. 1 fundament/icons/product/players. 1 fundament/icons/product/mixers. 1 fundament/icons/product/controller. 1 fundament/icons/product/turntables. 1 fundament/icons/product/all in one. 1 fundament/icons/product/remix station. 1 fundame
Wij maken gebruik van cookies om je in staat te stellen om onze website optimaal te gebruiken. Door verder te gaan op de website, stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. All-in-one DJ systeem. DJ software interfaces. Cadeaus voor de dj in je leven.
Huur een van onze DJs, altijd verzekerd van een topfeest! DJ Te Huur.
Huur hier je DJ, voor elke gelegenheid. Huur een van onze DJs en je bent altijd verzekerd van een topfeest! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van losse DJ of live band tot compleet aangeklede feestruimte, wij nemen alle zorg uit handen.
Diskjockey Wikipedia.
Een diskjockey van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platenspeler legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj meestal DJ in namen of deejay met Engelse uitspraak meer gebruikt. De term dj wordt tegenwoordig ook gebruikt voor producenten van elektronische muziek.

Contacteer ons