Resultaten voor zilveren huwelijksfeest

 
zilveren huwelijksfeest
 
Polygoon Hollands Nieuws, 30-4-1962 10 min. 26 sec. Zilveren huwelijksfeest van koningin Juliana en prins Bernhard VPRO.
Zilveren huwelijksfeest van koningin Juliana en prins Bernhard. Polygoon Hollands Nieuws, 30-4-1962 10 min. 7 februari 2013. Koningin Juliana en prins Bernhard maken, samen met de prinsessen Beatrix, Irene, Margriet en Marijke, een rijtoer door Amsterdam ter viering van hun zilveren huwelijksfeest.
Groepsportret van koninklijke gasten op het zilveren huwelijksfeest van koningin Juliana en prins Bernhard, anoniem, 1962 Rijksmuseum.
Groepsportret van koninklijke gasten op het zilveren huwelijksfeest van koningin Juliana en prins Bernhard, anoniem, 1962. ontwikkelgelatinezilverdruk, h 181mm b 241mm Meer objectgegevens Nationaal Archief. Groepsportret van koninklijke gasten op het zilveren huwelijksfeest van koningin Juliana en prins Bernhard. Opschriften / Merken.
Bruiloftsjaren, hoe heten ze? Mens en Samenleving: Diversen.
Bruiloftsjaren, hoe heten ze? Een huwelijk sluit je voor je leven, als alles natuurlijk tenminste goed gaat. De meeste mensen kennen de zilveren bruiloft of gouden bruiloft wel. En deze worden dan ook meestal uitbundig gevierd. Maar ook als je minder lang getrouwd bent hebben bruiloftsjaren een benaming. Hieronder kan je lezen hoe een bruiloftsjaar heet. Aantal jaar getrouwd Benaming bruiloftsjaar.
25 jaar getrouwd uitnodiging 25 jarig jubileumfeest Kaartje2go.
Het is de gelegenheid om samen een feestje te vieren en familie, vrienden en kennissen uit te nodigen voor een gezellige borrel of diner. Vier de zilveren bruiloft met alle dierbare mensen, geniet en kijk terug op de prachtige jaren die jullie samen hebben doorgebracht. Wil je de namen voor andere jubilea weten? Kijk dan even op onze pagina met alle jubileumkaarten. Veel echtparen geven een groot feest om hun 25-jarig huwelijk te vieren. Wij kunnen een echte uitnodigingskaart van harte aanbevelen. Gasten voelen zich echt verwelkomd. Veel beter dus dan een Whatsapp of Facebookuitnodiging. TIP: Vraag een GRATIS proefdruk van de jubileumkaart aan, dan weet je zeker dat de uitnodiging ter ere van jullie 25 jarig huwelijk in de smaak zal vallen. 25 jaar getrouwd uitnodiging maken. De uitnodiging voor jullie 25-jarig huwelijksfeest kun je helemaal zelf maken, maar je kan ook een ontwerp uit onze collectie kiezen.
Zilveren bruiloft 25 jaar getrouwd.
De zilveren bruiloft wordt vaak groots gevierd. Eer er weer een groot feest is is het toch weer 25 jaar later de gouden bruiloft.Vaak wordt dit feest samen met familie en vrienden gevierd in een feestzaal of partycentrum.Iedereen kent wel de betekenis van een zilveren huwelijk, maar weten.
Wat is hoe heet het noem je 1 2 5 10 125, 25 30 35 40 50 55 60 65 70 75 80 90 of 100 jaar getrouwd gehuwd bruiloftsjaren namen huwelijksjaren overzicht.
Hoe was het ook al weer bij 1 2 3 4 5 10 121/2 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 90 of 100 jaar getrouwd gehuwd: koperen zilveren gouden diamanten eiken bruidspaar.
Grappige felicitaties voor 25 jaar huwelijk.
Grappige gelukswensen voor een zilveren bruiloft. Omdat het zilveren huwelijksfeest een stuk minder formeel is als het feest vijfentwintig jaar geleden kan er op de felicitatie gekozen worden voor een grappige tekst. Bedenk hierbij dat het gevoel voor humor nog wel eens kan verschillen.
3 ideeën voor een onvergetelijke zilveren bruiloft.
Doe het stof opwaaien en doorbreek alle routines met deze 3 ideeën voor een onvergetelijke zilveren bruiloft! Deel de feestvreugde. Laat jullie 25 jarige huwelijk niet zomaar voorbij gaan. Geef een groot feest om te vieren dat jullie 25 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten en nog steeds als gelukkig stel door het leven gaan.

Contacteer ons